VIP kényelem egy Mercedes buszlimuzin belsejében

tuning


Larte Design
Hirdetés

Aki a stílusosan elegáns külső-belső átalakításokat szereti, annak nem kell bemutatni a Larte Design csapatát, mely már-már a végletekig képes elmenni egy-egy autó átalakításakor. Ez alkalommal, azonban szó szerint nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen a módosítás alanya nem volt más, mint a Mercedes-Benz V-osztálya.

Hirdetés

A Larte Desgin csapata a Genfi Autószalonra készítette az alábbi képeken is látható Mercedes V-osztály Black Crystal változatot, mely külső megjelenésében, de elsődlegesen az utastér kivitelezésében mutat egészen kiemelkedőt. A Mercedes-Benz V-osztályú buszlimuzinja természetesen több utas kényelmes szállítására lett kitalálva, azonban az alábbi esetben a különösen fontos személyek, ultra exkluzív szállítására van lehetőség. Hátul a gyárihoz hasonlóan egymással szembe fordított négy utasüléssel találkozhatunk, azonban a hagyományos megoldáshoz viszonyítva egy minden igényt kielégítő, prémium belsőről beszélhetünk.

Hirdetés

Mercedes (8)

Jól látható módon az utastér belső kialakítása már-már a luxusautókban alkalmazott megoldásokra hasonlítanak. A prémium bézs árnyalatú bőr, és Alcantara borítás mellett rengeteg fa berakást is találhatunk benne. A harmadik üléssor szinte teljes mértékben egy-egy fekvőhellyé alakítható, mely kiváló lehetőséget biztosít az elszeparált vezetőfülke hátoldalán kialakított méretes megjelenítőn való filmnézésre. A megfelelő hanghatásokról egy Alpine audiorendszer gondoskodik, míg a beépített minibár adta lehetőségeket teljes mértékben ki lehet használni az oldalfalból kihúzható asztalkának köszönhetően. Az extra szolgáltatások részét képezi továbbá a biometrikus azonosítási lehetőség, a sötétítő függönyökkel rendelkező ablakok és a rejtett töltőcsatlakozók egyaránt.

Mercedes (1)

Ezidáig nem esett szó az autó külső megjelenéséről, mely természetesen az utastérhez mérten átfogó átalakításokon esett keresztül. Az autó nevéből adódóan is egy teljesen fekete példányról beszélhetünk, melynek oldalán csak egy jelzés értékű vörös díszítő csíkozás figyelhető meg. Az autó módosított hűtőrácsot, LED-es nappali menetfényt és átdolgozott hátsó lökhárítót kapott. Az összhatás természetesen magért beszél még akkor is, ha az erőforrással kapcsolatban nem történtek változtatások. A gyárilag elérhető legerősebb V-osztályú buszlimuzin, jelenleg egy 187 lóerőt és 440 Nm nyomatékot teljesítő BlueTec dízel egységgel van felszerelve.

Fotók: Larte Design

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...