Szeretnél egy 600 lóerős egyes Golfot? Most itt hever a lehetőség előtted!

tuning


Hirdetés

A legendásan ismert Volkswagen Golf GTI-t nem kell külön bemutatni, több mint 30 éve jelen van a piacon, és modellről-modellre a kor elvárásainak megfelelően sikerült összerakni. A 600 lóerős teljesítményből elsőre azt hihetnénk, hogy egy újabb típusról van szó, de nem, ez egy 1983-ban gyártott Golf MK1.

Hirdetés

Természetesen az autó nem kis átalakításon esett át, ekkora erő biztonságos és stabil használata sok időt és pénzt igényel. A tulajdonos nem sajnálta egyiket sem, a sportfékeken kívül nagyobb kereket és beltéri karbon kiegészítőket is kapott az autó, miközben a teljesítményről egy 1.8 literes, négyhengeres turbós erőforrás gondoskodik, ami a pontos mérések szerint 592 lóerőt nyújt.

A vételár 19.000 angol font, ami közel 7 millió Ft. Elsőre ez a számon nagyon magasnak tűnik, hasonló kategóriában egy jó állapotú E30-as BMW M3 ára 10.000 font körül mozog, ami viszont nem tartalmazza azt a rengeteg költséget és időt, amivel egyedivé válik egy kocsi.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

08-VW-03

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a GTI ilyen műszaki háttérrel erősebb mint egy Lamborghini Gallardo, így sok izomautó számára is meglepetést lehet okozni vele. Érdemes komolyan elgondolkozni az ajánlaton, ha az ember pont egy ilyenre vágyik.

Kattints a galériára, és nézd meg a képeket a kocsiról!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...