Rendőrruhában tündököl az új Ford Shelby GT 350

tuning


Hirdetés

Többféle rendőrautóval találkozhattunk már az utakon és az interneten is, melyek között volt kisebb – nagyobb, hétköznapibb – sportosabb, és olyan egészen vadállat kategória is, mint amibe az alábbi egyenruhás Shelby GT350 is tartozik.

Hirdetés

Ezzel a változattal azonban nem fogunk lépten-nyomon találkozni, hiszen kifejezetten elfogó autóként funkcionál a szabálysértők ellen. Ettől függetlenül a munka egy ilyen izomautóval igazán élvezetes tud lenni, a vezetési élmény és az irigykedő szemek pedig csak hozzájárulnak ehhez.

De szép is lenne ez a sztori, a gond azonban az, hogy jelen esetben nem egy valódi rendőrautóról van szó, csak egy kiváló átalakításról, amivel csak lakott területen kívül, fogalomtól többnyire elzárt területen villoghatunk.

Hirdetés

A külső ugyanakkor egy klasszikus rendvédelmi járműre emlékeztet, elég ha csak a jól ismert piros-kék fények villogását vesszük alapul. Az átalakítást nem más végezte, mint a holland Custom Dreasm nevű csapat, akik rengeteg időt és energiát fordítottak arra, hogy a részletek is passzoljanak.

Egy biztos, az eredmény nagyon ütős lett, a videóra kattintva pedig az is feltűnik majd, hogy nem csak a kinézete, de a „hangja” is rendben van.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...