Módosított McLaren 570S az 1016 Industries műhelyéből

tuning


Fotó: 1016 Industries
Hirdetés

A legtöbb tulajdonosnak a McLaren Sports Series modelljei megfelelő mennyiségű erővel és teljesítménnyel szolgálnak, de ha nem, akkor sem kell szomorkodniuk.

Hirdetés

Azok számára, akiknek nem lenne megfelelő az alap konstrukció nyújtotta teljesítmény, és többet szeretnének kihozni szeretett utcai versenygépeikből, segítségül hívhatják az 1016 Industries-t, akik finoman, vagy akár egészen drasztikusan is át tudják alakítani az autót, természetesen az ügyfél kívánsága szerint.

Hirdetés

Ahelyett, hogy szimplán új, módosított turbófeltöltőket szerelnének az autóba, hogy a végeredmény egy gyorsulási szörnyeteg legyen, a tuningvállalat inkább a jármű kanyarodási képességeit finomhangolja, hogy az minden körülmények között megtartsa mind a négy keréken a tapadását. Teszik mindezt olyan utólagos alkatrészekkel, amik amellett, hogy segítenek a határokon autózni, még optikailag is jól néznek ki, minek köszönhetően a végeredmény kinézete sem fog rossz „sufnituning” benyomást kelteni.

Az 1016 Industries emberei egyes állítások szerint felbuzdult hangvitelű visszajelzéseket kaptak a McLaren 570S tulajdonosoktól, hogy a teljesítmény növelése miatt az autók instabilak lettek. A tuningcég úgy orvosolta ezt a problémát, hogy egy 570S GT4 és a P1 GTR hiperautó által inspirált, nagyméretű, fix hátsó szárnyat szereltek az 570S hátuljára, így stabilizálni tudták az autó nagy sebesség melletti mozgását, ezzel is elősegítve a maximális teljesítmény elérését.

Rengeteg figyelmet szenteltek az 570S elejének átalakítására, és a jobb légellenállás valamint a jobb megjelenés érdekében az autó orra és a rajta található légbeömlő nyílások is a McLaren P1-hez hasonló kialakítást kaptak, továbbá egyedi megjelenésű könnyűfém felniket, melyek megfelelő mértékben csökkentik a rugózatlan tömeg mértékét. (Természetesen a könnyűfém felnik opcionálisan kérhetőek.)

Az 1016 Industries átalakító készlete a McLaren Sports Series mindegyik modelljénél alkalmazható, beleértve az 540C-t és az 570GT-t is, továbbá hamarosan megjelenik a tuningvállalat által kínált „plug and play” ECU és TCU vezérlő egység is, mely szintén kompatibilis lesz a már említett modellekkel.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...