Mercedes-Benz modell ennyire egyedi még sosem volt

tuning


Hirdetés

Van néhány olyan autó, amelynek megjelenése és története lázban tartja az internet népét, és nagy biztonsággal kijelenthető, hogy az alábbi felvételen látható Mercedes S600 Royale is ezen modellek közé tartozik.

Hirdetés

Az autóról legelőször tavaly bukkantak fel képek a Galpin Auto Sports Facebook oldalán, ám vélhetően valakinek a kérésére nagyon gyorsan le is kerültek onnan. Azóta élőben mindössze egyszer, Kaliforniában látta valaki, ám tulajdonosa most Monacóba látogatott vele, ennek köszönhetően pedig egy öt perc hosszúságú felvétel is készült róla, ami egyértelműen az eddigi legjobbnak nevezhető.

Az S600 Royale elkészítése vélhetően nem kis munkát igényelt, hiszen azon olyan elképesztő elemeket találhatunk, mint a Mercedes-Benz SLS AMG első és hátsó lámpái, valamint az SLR-re jellemző oldalsó hűtőrácsok, miközben a formavilágra a klasszikus W111 és W112 S-osztály modellek gyakoroltak nagy hatást.

Hirdetés

A rendkívül profi munka ellenére azonban eddig még senki sem vállalta magára az átalakítást. Korábban ezzel kapcsolatban Henrik Fisker nevét emlegették, ám ő később tagadta, hogy köze lenne hozzá. Mivel nem tudjuk, hogy ki készítette, azt sem nagyon tudhatjuk, hogy ki használja, igaz, egyes információk szerint a modell a szaúdi királyi család számára készült.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...