Megdöbbentő látványt nyújt a V8-as motorral hajtott Porsche 911 Rat Rod

tuning


Fotó: Flatsixes.com
Hirdetés

Van néhány autó, amelynek szépsége láttán eláll az ember szava, míg akad néhány olyan is, amelynél a megdöbbenéstől nehéz szóhoz jutni. Ez a Porsche 911 Rat Rod alighanem utóbbiak táborába tartozik.

Hirdetés

A Rat Rodok és a Porschék világa meglehetősen távol áll egymástól, ám egy Danton Arts Kustoms nevű francia vállalat úgy döntött, hogy ezt a két világot közelebb hozza egymáshoz, és a németek büszkeségének egy kis amerikai életérzést kölcsönöznek.

Hirdetés

Ennek elérése nem kevés időt, pénzt és türelmet igényelt, ugyanis a Porsche 911 kaszniját a kabin előtt kettévágták, mindezt pedig azért, hogy a későbbiekben a Fordtól érkező nagy méretű V8-as erőforrás nehogy helyhiányban szenvedjen. A tervezők persze nem váltak meg az orrésztől sem,  azt az egészen őrült erőforrás elé illesztették, aminek eredményeképp egy egészen elképesztő formavilággal és megjelenéssel rendelkező modell tárult a szemünk elé.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Azt nem tudni, hogy a méretes abroncsokkal felvértezett 911-alapú Rat Rod ki van-e használva elég, az viszont biztos, hogy bizonyos kiállításokra a műhely büszkén viszi magával megdöbbentő alkotását.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...