Maga a csoda: 720 lóerős Porsche Cayenne Turbo S a Techart műhelyéből

tuning


Hirdetés

A Németországban idén is megrendezésre kerülő Essen Motor Show keretein belül több különleges autóval is találkozhatunk. Felbukkant a világszerte ismert tuningcég, a Techart is, amely ezúttal egy Porsche Cayenne Turbo S modellt vett alapul és alakított át.

Hirdetés

A cég 2004 óta nyúl hozzá a Porsche ezen SUV modelljéhez, a végeredményt pedig még egy Magnum névvel is kiegészítették, ezzel is fémjelezve a kocsi egyediségét és a plusz teljesítményt.

A lóerők száma nem kevesebb, mint 720, ezt übereli még a külső optikai átalakítás és a belső térben végzett egyedi munka is. A csapat előszeretettel használt megerősített szénszálas alkatrészeket, ez jól látszik a légbeömlőknél, az oldalsó tükörborításon és a hátsó szárnyon is.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

09-Porsche-02

Az utaskényelem mellett az egyedi „Magnum Sport” bőr és a karbon műszerfal, ajtók és konzol együttesen garantálja a luxust a vásárlóknak. Az újramodellezett prémium Cayenne így a legerősebb SUV-k közé került, és tökéletes riválisa lett a Brabus GLE 850-nek.

További képeket a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...