Limitált kiadású body kit készült a Ferrari F12-höz

tuning


Fotó: DMC
Hirdetés

Megérkezett a megoldás azok számára, akik nem szívesen ülnek be egy „átlagos” kinézetű Ferrari F12berlinettába, hiszen mostantól egyedi kiegészítőkkel is felvértezhetik modelljeiket, ráadásul mindezt rendkívül exkluzív kivitelben.

Hirdetés

A DMC ugyanis egy új, kifejezetten a Ferrari F12 számára készített átalakító csomaggal állt elő, amelyből mindössze 10 egység érhető el, így igyekezniük kell azoknak, akik minden eddiginél jobban ki szeretnének tűnni a tömegből. A műhely véleménye szerint a csomag legfigyelemfelkeltőbb eleme egyértelműen az egyedi tervezésű első lökhárító lett.

Hirdetés

A szénszálas elemekkel, integrált LED világítással és sportosra vett légbeömlőkkel ellátott új első lökhárító a telepítés után F12tdf megjelenést kölcsönöz az autónak. Sajnálatos módon minden részlet egyelőre nem ismert, így azt sem tudhatjuk, hogy teljesítmény tekintetében történt-e változás. Amennyiben nem, úgy továbbra is 741 lóerős teljesítményre, 690 Nm-es nyomatékra, 3.1 másodperces 0-100-as gyorsulásra és 340 km/órás végsebességre számíthatnak az ügyfelek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...