Lenyűgöző látványt nyújt a BMW EVO i8 „Dark Kinght” Edition

tuning


Fotó: BMW Blog
Hirdetés

A cikkben szereplő átalakított BMW i8 alighanem az egyik legsötétebb és legagresszívabb megjelenésű i8, amit valaha láthattunk.

Hirdetés

A BMW Blog információi  szerint a modell átalakításába a japán Energy Motor Sport fogott bele, az i8 pedig egyáltalán nem volt már ismeretlen terep számukra, hiszen korábban is készítettek már belőle saját terveik szerint átszabott változatot. A mostani munkásságuknak a Dark Knight Edition nevet adták, amivel állításuk szerint a Batman: A sötét lovag című mozialkotás előtt szerettek volna tisztelegni.

Hirdetés

Az átalakítás előtt egy teljesen hagyományos i8 adta az alapot, amihez az EVO által készített csomagot illesztették. Ezen csomag keretein belül áttervezett első lökhárító, kiszélesített kerékívek, egy masszív hátsó szárny és egy kis méretű uszony is érkezett, amelyek pillanatok alatt káprázatos megjelenést varázsoltak a modellnek. A munka azonban itt még nem ért véget, hiszen az autóra felkerültek a feketére fújt 21-colos felnik is.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Az utastérben vörös színű bőrkárpittal és karbonborítású műszerfallal találkozhatnak a vásárlók, ám az igazi különlegességet nem ez, hanem a fényezés szolgáltatja, ami a Batman filmekkel ellentétben nem fekete színt kapott. Az autót készítők ugyanis úgy döntöttek, hogy a matt lila, a fényes lila és a szálhúzott hatást keltő lila festés kombinációja tökéletesen illeszkedik majd az i8 vonalaihoz, a végeredményt látva pedig azt kell mondanunk, hogy teljesen igazuk volt, ráadásul megalkottak egy olyan modellt, amely ebben a színben valószínűleg sehol máshol nem létezik a világon.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...