Kiszélesített kasznival érkezik az első átalakított Range Rover Velar

tuning


Fotó: Lumma Design
Hirdetés

Noha a Land Rovernél nemrég kijelentették, hogy szeretnék, ha minden egyes átalakításokkal foglalkozó műhely távol maradna a modelljeiktől, úgy tűnik, vannak, akik nem értenek a „szép” szóból.

Hirdetés

Ilyen a Lumma Design is, amely fogta az alapmodellt, majd egy wide-body kit felpakolása után kiszélesítette azt. A német műhely egyelőre persze csak digitális formában készítette el a modellt, de hamarosan az első működőképes példány is elkészül majd belőle.

Hirdetés

A Lumma CLR GT Limited Edition nevet viselő remekmű kiszélesített karosszériával rendelkezik, és bár lehet ezt szeretni és utálni is, az kétségtelen, hogy egyedi megjelenést kölcsönöz a modellnek. Mindezt a tökéletes színválasztás is segíti, hiszen a különleges árnyalatú zöld fényezés remekül illik a Velar új formavilágához.

Az átalakítás keretein belül érkezett egy egyedi készítésű felniszett és egy új lökhárító is, amelynél a hűtőrács és az oldalsó légbeömlők is karbonborítást kaptak, de az anyag nem csak itt, hanem a motorháztető szellőzőinél, a hátsó diffúzornál és a tetőre szerelt spoilernél is feltűnik. Ha már a tetőt említettük, a műhelynél Jet Black fényezést álmodtak meg neki, amit a külső visszapillantók borításán is megtalálhatunk.

A Lumma Design nem árulta el, hogy az alapmodell árán felül mekkora összegre lesz majd szüksége annak, aki igényt tartana a modellre, de minden bizonnyal jókora felárral lesz érdemes számolni.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...