Kanadában tűnt fel az egyik legritkább Ferrari

tuning


Hirdetés

Aki nem szereti, ha egy Ferrarihoz különböző műhelyek hozzányúlnak, az most inkább forduljon el egy kicsit, ugyanis az alábbi fotókon látható modell távol áll az alapváltozattól.

Hirdetés

Ahhoz kétség sem fér, hogy a Ferrari 360 Modena gyári formájában is egy lenyűgöző darab, ám azt is tudjuk, hogy a Hamann nagyszerű munkát szokott végezni a kezük alá kerülő modellekkel. Ezt pedig most is megtették, hiszen a könnyed olasz formatervezést egy kis agresszivitással dobták fel.

A módosítások persze nem túl jelentősek, hiszen nem szerették volna, ha a modell elveszíti Ferrari jellegét, ám így is felkerült rá egy új első lökhárító, egy átalakított diffúzor és természetesen egy jól észrevehető masszív hátsó szárny is.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

05-Ferrari

A műhely a Ferrari 360 Modena/Spider tulajdonosokat egy ültető csomaggal is „megajándékozta”, ami az egyedi lengéscsillapítók révén elől 40, hátul pedig 20 mm-rel hozza közelebb a modellt a földhöz. Az átalakítás utolsó elemeként a Hamann saját gyártású rozsdamentes acél kipufogórendszere is bekerült az autó alá, amely nem csak jobb hangot biztosít a 3.6-literes V8-asnak, de 15 extra lóerőt is kínál, aminek köszönhetően az összteljesítmény a 408 lóerőt is eléri.

A fotókon látható modellt Kanadában kapták lencsevégre.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...