Itt a bizonyíték, hogy a Lamborghini Huracan is lehet még agresszívabb

tuning


Fotó: 1016 Industries
Hirdetés

Volt idő, amikor a sportautó vásárlók még kifejezetten ódzkodtak attól, hogy módosítsanak járműveiken, ám az utángyártott alkatrészpiac bővülésének, és az egyre inkább kitűnni akarásnak köszönhetően ma már alig találunk olyan modellt, amelyen ne lenne valamilyen extra elem.

Hirdetés

A Lamborghini tulajdonosok ilyen tekintetben leginkább az 1016 Industries-hoz fordulhatnak, amely látványos, de nem még nem túlzóan csicsás elemeket tud kínálni a Huracanhoz. Az alábbi képeken látható modell esetében a ’Renato’ nevet viselő csomag került alkalmazásra, amely egy sokkal agresszívabb megjelenést kölcsönzött a modellnek.

Hirdetés

A csomag legjelentősebb, és leginkább észrevehető eleme a méretes hátsó szárny, amely különleges, ívelt formájával pillanatok alatt felkelti a figyelmet, miközben természetesen az aerodinamikai hatékonyságot is növeli. Ezen túlmenően egyedi hátsó diffúzor, lökhárító és oldalszoknya is érkezett az autóra, amit a fényes feketében pompázó felnik tesznek teljessé.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

További képek a galériában

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...