Ferrari 458 Italia Prior Design – van olyan része, amit még szokni kell

tuning


Hirdetés

Gyakorlatilag a Ferrari összes modelljéről elmondhatjuk azt, hogy fantasztikus megjelenéssel rendelkeznek, ám a 458 Italiának még így is sikerült kitűnnie közülük, hiszen sokakat valósággal rabul ejtett annak vonalvezetése.

Hirdetés

A modell minden szögből fantasztikus látványt nyújt, az agresszív megjelenése kifinomultsággal és eleganciával ötvöződik, tehát semmi sem indokolja azt, hogy bármilyen szinten is módosítsanak rajta.

Hirdetés

A Creative Bespoke nevű műhely azonban aligha ért ezzel egyet, hiszen ők úgy döntöttek, hogy a 458 megjelenését tovább fokozzák, amihez a Prior Design csomagját hívták segítségül. A csomag tartalmaz egy új első lökhárítót, egy élesebb vonalakkal operáló alacsonyabbra hozott oldalszoknyát és egy olyan hátsó részt, amelynek láttán valószínűleg mindenki vakarni kezdi a fejét.

Noha a csomagnak vannak látványos elemei, összességében nézve nem biztos, hogy alkalmazása nyerő húzásnak bizonyult, még akkor sem, ha a szín és a felnik nagyon el lettek találva.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

05-Ferrari-03

05-Ferrari-02

05-Ferrari-01

05-Ferrari

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

4.9 másodperc alatt van 100-on a Kia Stinger GT

A 2011-ben bemutatott GT tanulmány után a 2017-es Detroiti Autókiállításon a sorozatgyártásra kész változat is megmutatta magát. A modell a jelenleg zajló Szöul Motor Show-n is kiállításra került, közvetlenül...
Cikk archívum...