Fenyegető megjelenést kölcsönöztek a Volvo XC90-nek

tuning


Fotó: JD Custums
Hirdetés

Noha a Volvo XC90 nem annyira vonzó az átalakítással foglalkozó műhelyek számára, mint a Mercedes-Benz GLE Coupé, a BMW X6, vagy épp a Porsche Cayenne, ez még nem jelenti azt, hogy ne lehetne feldobni annak megjelenését.

Hirdetés

Ami azt illeti, az Audi Q7 és a Mercedes-Benz GLE mellett az XC90 is tökéletes alanya lehet bármilyen átalakításnak, hiszen a modell egyszerre stílusos és impozáns, ez pedig két olyan tulajdonság, ami nélkül egyetlen átalakított modell sem érne el komolyabb sikereket.

Hirdetés

A mostani esetben a JD Customs érezte úgy, hogy egy kis finomhangolást kell végezniük, ezért első körben egy „Satin Perfect Blue” fantázianevű fényezéssel látták el az XC90-et, aminek köszönhetően kilométerekről látható, hogy érkezik a modell, hiszen akkora feltűnést kelt maga körül. Mivel csak apró átalakításokról volt szó, a fényezésen kívül csak néhány feketére fújt kiegészítőelem, új felnik és sötétített ablakok érkeztek, amik együttesen kissé fenyegető megjelenést nyújtanak a modellnek.

Íme:

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...