Félelmetes erő lakozik a Piecha Design által átalakított Mercedes-AMG C63 S Estate-ben

tuning


Fotók: Piecha Design
Hirdetés

A Rottweil-i székhelyű Piecha Design bemutatta legújabb tuningcsomagját, melyet ezúttal a Mercedes-Benz C63 S-hez készítettek.

Hirdetés

A C-osztály (W213) modelljeihez számtalan csomagot készítettek már a különböző tuningcégek, akikhez most a Piecha Design is csatlakozott, hiszen bemutatták legújabb alkotásukat, mely a Rottweiler nevet viseli. A névválasztás természetesen nem véletlen, hiszen a cég székhelyéül szolgáló településről kapta a nevét a híressé vált kutyafajta is.

Hirdetés

A névadás kielemzése után elemezzük ki azt is, hogy milyen munkálatokat végzett a német csapat, hiszen a C63 S 510 lóerős teljesítményét és 700 nm-es nyomatékát 612 lóerőre és 840 nm-re emelték, ez pedig azért mindenképpen említésre méltó különbségnek számít.

a141212

A többletteljesítménynek köszönhetően az autó 0.3 másodpercet faragott 0-100 történő gyorsulási tempójából, amelyhez így már 3.8 másodperc is elegendő számára. Végsebesség tekintetében sajnos nem rendelkezünk információkkal, azt viszont el tudjuk mondani, hogy a Mercedes-AMG elektronikai szabályzója 250 km/órás sebességnél lép működésbe.

Hogy az extra teljesítmény a külsőben is meg tudjon nyilvánulni, a Piecha Design egy aerodinamikai csomagot is készített az autóhoz, amelynek köszönhetően az a korábbinál sokkal agresszívabb megjelenést öltött magára. Az érdeklődő ügyfelek 19 és 20 colos könnyűfém felnikkel vásárolhatják meg a csomagot, de akik hajlandóak többet fizetni, állítható felfüggesztést és LED-es küszöbvilágítást is vásárolhatnak maguknak.

a1242422

Egyes elemek a C-osztály más tagjaival is kompatibilisek, így például a képeken fehér színben pompázó C250d 4MATIC modellek tulajdonosai is érdeklődve figyelhetik azokat.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...