Ezt még a néhány évvel ezelőtti McLaren is megirigyelné – Króm fényezésbe burkolózott a Nissan GT-R

tuning


Hirdetés

A Carlex Design újra előállt egy megdöbbentő projekttel, melynek keretében egy króm hatású fényezéssel és számos egyéb kiegészítővel ellátott Nissan GT-R típusú sportautót mutattak be számunkra.

Hirdetés

Az évek során a Carlex Design több lenyűgöző és rendkívüli részletességgel átdolgozott járművet adott már ki a kezei közül, a mostani azonban egy kissé kilóg a sorból, hiszen a króm fényezés és a teljesen egyedi body kit túlságosan is csicsássá, feltűnővé teszi a GT-R-t.

Hirdetés

carl1

A túlnyomórészt króm fényezéssel ellátott modellt a motorháztetőn, a tetőn, a csomagtartón és a hátsó szárnyon felbukkanó fekete színű festés töri meg, de találhatunk néhány vörös díszítőelemet is, miközben azért a könnyűfém kerekek és a négy kipufogóvég is sötétbe öltözött.

Amíg a külső megítélése finoman szólva is ízlés kérdése, addig a belső szerencsére már sokkal visszafogottabbra sikeredett, hiszen ott a fekete Alcantara és a világosszürke, valamint piros bőr borítás tökéletes kombinációjával találkozhatunk.

carl3

A Nissan GT-R ROBIN néven is ismert R35 egy átdolgozott kormánykerékkel is gazdagabb lett, és az ezüstszínű kiegészítő elemek mellett számos szénszálas betétet is felfedezhetünk az utastérben. Összességében azért elmondható, hogy a belső és a külső összhangban van egymással, de szerencsére mindezt úgy sikerült elérni, hogy az utastérben már nem vitték túlzásba a krómozott díszítőelemek használatát.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...