Ez lehet a tökéletes pályára való E30-as BMW M3

tuning


Hirdetés

Találni egy szinte tökéletes állapotban lévő E30-as BMW-t, mindezt ráadásul elfogadható áron, legalább annyira nehéz lehet, mint megnyerni az ötöst a lottón.

Hirdetés

A klasszikus BMW-k iránt rajongók között azonban akadnak olyanok, akik nem félnek bemocskolni a kezüket, és hajlandók arra, hogy saját maguk készítsék el a tökéletes gépet. Ehhez pedig csak arra van szükség, hogy találjanak egy modellt, amelynek a kasznija, a motorja és a váltója elfogadható állapotban van, aztán már kezdődhet is a munka.

Figyelembe véve, hogy egyes ritka példányok gyakran 100 ezer dollár környékén cserélnek gazdát, az alábbi fotókon látható modellért lazán megéri kifizetni a 10-12 ezer dolláros kért árat, igaz, Olaszországba is el kell érte utazni, hiszen az RMSotheby’s ott tartja majd éppen aktuális árverését.

Hirdetés

Mivel az aukciósház honlapján túl sok információ nem szerepel, túl sok részletet mi sem ismerhetünk az autóról, a képek alapján viszont úgy tűnik, gondoskodtak arról. Az szinte biztosra vehető, hogy kapott egy új festést, mint ahogy az is jól látható, hogy a bukócsövek beépítése miatt az utasteret is szétszedték. Természetesen egy biztonságos versenyülésre és hátsó lámpákra szükség lesz, de ezt követően már csak a megfelelő vásárló hiányzik, aki némi idő és pénz ráfordításával tökéletes pályaautót farag majd belőle.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

02-BMW-01

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...