Ennél menőbb Bentley Bentayga valószínűleg nem létezik a világon

tuning


Hirdetés

A Mansory közreműködésével készített modellek rendre kitűnnek a tömegből, ám amikor munkájukba még az RDBLA is besegít, ott biztos a siker.

Hirdetés

Bár manapság egyre több műhely lát hozzá a Bentayga átalakításához, még mindig a Mansory a legnagyobb név a piacon, ennél fogva pedig a legdrágább is, hiszen a képeken látható csomag 78 ezer dollárba kerül, és ebben még a festés és az installálás ára sincs benne.

A Bentayga modellen található csomag szinte teljes mértékben megegyezik azzal, amit a Continental modellekhez készített a vállalat – csak épp természetesen méretre szabva. A csomag maga egyébként karbon elemekkel kiegészített új első és hátsó lökhárítókat, enyhén módosított fényszórókat, feketére fújt hűtőrácsot, diffúzorba integrált kipufogóvégeket, hátsó szárnyat és tetősíneket tartalmaz.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A többek között kiszélesített kerékívekkel is operáló modell a 24-colos Forgiato Auguri ECL felniket is megkapta, amely a motorháztetőhöz, és úgy általában véve az autóhoz hasonlóan két tónusú fényezést kapott.

02-Bentley-07

02-Bentley-06

02-Bentley-05

02-Bentley-04

02-Bentley-03

02-Bentley-02

02-Bentley-01

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...