Elképesztően szép egyedi Bentley készült az óramágus George Bamford számára

tuning


Hirdetés

Amikor valaki egyedi órákat készít a világ leggazdagabb embereinek, akkor egyértelműen adja magát a helyzet, hogy ő maga sem érheti be az átlagossal – még az autók terén sem.

Hirdetés

Azoknak, akik nem kifejezetten rajonganak az órákért, George Bamford neve valószínűleg nem sokat mond, azok viszont, akik a felsőkategóriás karórák megszállottjai, valóságos istenként tekintenek rá, ugyanis ő az, aki egyedi készítésű, fekete fényezéssel ellátott Rolex karóráival váltja meg számukra a világot.

Annak érdekében, hogy a már Bamford védjegyévé vált eljárás ne csak az általa készített órákon, de az általa használt autón is felfedezhető legyen, a Bentley Mulliner részlege elkészített számára egy egyetlen példányban létező Mulsanne Speed-et. Az autó természetesen a Beluga fantázianevet viselő fekete színben pompázik, míg a 21-colos Mulliner Driving felnik is ugyanezt a festést örökölték.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

09-Bentley-04

Az átalakítás az utastérben is folytatódott, ott ugyanis megjelent a fekete színű bőrkárpit, aminek egyhangúságát a varrásoknál, a szőnyegeknél, a könyöktámasznál, a küszöbnél és az óránál fellelhető világoskék szín dobja fel. A biztonság kedvéért a hátsó ülések között helyet kapott még egy szénszálas anyagból készült óratok is, amelyben Bamford bárhová magával viheti legújabb készítésű gyöngyszemét.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...