Egy BMW i8-at is visz magával az AC Schnitzer a Genfi Autószalonra

tuning


Fotó: AC Schnitzer
Hirdetés

Ha BMW-k átalakításáról van szó, sokaknak rögtön az AC Schnitzer jut az eszébe, ez pedig egyáltalán nem véletlen, hiszen a műhely számos remek munkával bizonyította már hozzáértését.

Hirdetés

Az AC Schnitzer néhány nappal ezelőtt már bemutatta az M240i-hez készített csomagját, most pedig itt az újabb tőlük érkező remekmű, amely egy BMW i8-ra épült. Ellentétben a megszokottakkal, ezúttal csak vizuális módosításokat eszközöltek az autón, ám azok annyira látványosra sikeredtek, hogy valószínűleg sokaknak fel sem tűnik majd, hogy az erőforrás érintetlen maradt.

Hirdetés

Az átalakítás keretein belül a modell hasmagassága elől 25, hátul pedig 20 milliméterrel került közelebb a földhöz, ami elképesztően jót tesz a sportos kisugárzásnak, mint ahogy hasonló hatásai vannak az autóra helyezett karbonból készült első splitternek, légterelő elemeknek, oldalszoknyáknak, hátsó szárnynak és a három részből álló diffúzornak is, miközben a motorháztetőre helyezett légbeömlő és az ajtókilincsek is hasonló utókezelésben részesültek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Az autó alá helyezett 21-colos felnik 4.5 kilogrammal könnyebbek a gyári egységeknél, ám ami igazán megragadja a tekintetet az nem ez, hanem az egészen egyedi árnyalatú vörös színű fényezés, amely a műhely állítása szerint egyszerre kelt krómozott és matt hatást.

A modellről egy remek videót is készítettek, amit most oldalunkon is megtekinthettek.

További remek fotók a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...