Digitálisan kölcsönöztek vadabb megjelenést az Arteonnak

tuning


Fotó: Zoki Nanco
Hirdetés

A Volkswagen egyik legújabb és egyben leglátványosabb autóján, az Arteonon talán még meg sem száradt a festék, máris megkapta az ilyen kaliberű autóknál használatos átalakító készletet.

Hirdetés

Az Arteont eddig még egyetlen tuningműhely sem alakította át, és sajnos nem kivétel ez alól a mostani eset sem, hisz a képeken szereplő alkotás csupán egy digitálisan megalkotott látványterv, mely a digitális munka aprólékosságának köszönhetően nagyon jó betekintést enged abba, hogyan is nézhetnek ki a jövőbeli, módosításokon átesett Arteon modellek.

Hirdetés

A Zoki Nanco által készített képek nagyon jól szemléltetik az Arteonban lévő potenciál mértékét, ugyanis Nanco a lankás kupéformát finoman megkínálta új, módosított első és hátsó lökhárítókkal, melyek rendkívül diszkrét megjelenéssel rendelkeznek, mégis szakadatlanul ontják magukból az agressziót, ami felerősíti az Arteon alapból is elegáns megjelenését.

A számítógépes alkotás kapott még egy visszafogottabb ültetést, aminek köszönhetően az autó alja közelebb került a talajhoz, melyben nagy szerepet játszanak az egyedi tervezésű könnyűfém felnik is, melyekre az alkotó vékony peremű Toyo abroncsokat álmodott.

Az autó elején feltűnik az „R” jelvény is, melyről arra lehet következtetni, hogy a megálmodott jármű akár a jövendőbeli „ Arteon R-line” szellemiségét is felidézheti, így teljesítményét vélhetően a Gtolf R-ben is szolgálatot teljesítő turbós, 2 literes, négyhengeres benzinmotorból nyeri, mely több mint 300 lóerős teljesítményével valamint 400 Nm-es nyomatékával jóval felülmúlja saját, 2 literes TDI dízelmotorjának 240 lóerejét, aminek köszönhetően az átalakított Arteon elméletben képes lehet akár 4.6 másodpercnél is gyorsabban nulláról 100 km/órás sebességre gyorsítani.

A Volkswagen egyik legújabb modelljéhez még senki nem nyúlt hozzá ténylegesen, ám biztosra lehet venni, hogy a tunincégeknek a jövőben nagyon fel kell készíteniük magukat, ha a Zoki Nanco által tervezetthez Arteonhoz hasonló alkotást szeretnének építeni, hiszen az annyira magasra tette a lécet csupán digitális megjelenésével, hogy nagyon nehéz lesz azt a későbbiekben felülmúlni.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...