Baljós kinézetű megjelenést kapott az amúgy sem gyenge Mercedes-Benz GLE Coupé

tuning


Hirdetés

Bár a „SUV Coupé” alapváltozata is megragadja a tekintetet, azoknak sem kell kétségbe esniük, akik túl átlagosnak találják azt, ugyanis a TOPCAR „Inferno” nevű csomagjával könnyedén új megjelenést varázsolhatnak autóiknak.

Hirdetés

A tuningcég úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne az amúgy is meglehetősen nagydarab modellt tovább szélesíteni, ezért csomagjukban kiszélesített sárvédőelemeket, robusztusabb oldalszoknyákat és agresszívabb orrészt is kínálnak a vásárlóknak, akik ennek keretében egy szénszálas motorháztetőt és egy méretesebb légbeömlőket tartalmazó első lökhárítót is installálhatnak autóikra.

Hirdetés

merc6

A Mercedes GLE Coupé hátsó részén is megfigyelhető némi módosítás, oda ugyanis egy masszív diffúzorral ellátott hátsó lökhárítót kaphatnak a vásárlók a pénzükért. Az erőteljesebb vizuális megjelenést nyújtó csomag ugyanakkor nem olcsó mulatság, hiszen a TOPCAR 19.117 dollárt, vagyis 5.2 millió forintot kér érte, amihez még hozzájön az opcionálisan választható 21-23 colos ultra-könnyű kovácsolt felnik értéke is.

merc5

Aki a coupé megjelenésén túl az utastéren is szépíteni szeretne, némi plusz költségért cserébe egészen extra dolgokhoz juthat, amik között a krokodilbőr borítást és a szénszálas valamint fa díszítőelemeket is megtalálhatjuk, de az igazi luxusra vágyóknak akár 24 karátos arannyal is bevonják az utastér főbb díszítőelemeit. A tuningcég tájékoztatása alapján a külsőt és belsőt érintő csomagok a GLE Coupé minden változatával kompatibilisek, a karosszériaelemek pedig többnyire szénszálas anyagból készültek.

merc8

A TOPCAR teljesítményfokozó csomagokkal is készült a GLE sorozat tulajdonosainak, ugyanis kínálatukban szerepel egy plusz 87 lóerőt és 123 nm-es nyomatékot nyújtó összeállítás a GLE 450-hez, egy 125 lóerőt és 149 nm-es nyomatékot kínáló csomag a GLE 63-hoz és egy 131 lóerős többletteljesítményt és 159 nm-es plusz nyomatékot adó csomag a GLE 63 S Coupé-hoz.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...