Az AC Schnitzer bemutatta a BMW M240i-hez készített évfordulós csomagját

tuning


Fotó: AC Schnitzer
Hirdetés

Az AC Schnitzer 30. évfordulóját ünnepli, ezen alkalomból pedig mi mással is jelentkezhettek volna, mint egy tuningcsomaggal, amit a BMW M240i kap meg.

Hirdetés

Az M240i-hez készített ACL2S csomag hivatalosan csak a Genfi Autószalonon debütál, de a műhely már közzétett néhány képet a modellről, amelynek 3-literes, hathengeres erőforrása sem maradt érintetlen. A motorháztető alatt immár egy 440 lóerős teljesítménnyel és 600 Nm-es nyomatékkal bíró erőforrás lapul, amely teljesítmény többek között egy átprogramozott motorvezérlőegységnek köszönhető, ami mellé új kipufogórendszer és leömlő is társult.

Hirdetés

Az AC Schnitzer egy teljes mértékben állítható RS felfüggesztéscsomaggal is ellátta az autót, mindemellett nagy hangsúlyt fektettek az aerodinamikai elemekre is, amik között számos szénszálborítású egységet találhatunk, úgy mint az első splitter, az oldalszoknya, a tetőre rögzített spoiler, vagy épp a hátsó szárny. Természetesen a diffúzor sem maradt ki a történetből, itt is megtalálható a karbonborítás.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Az AC Schnitzer AC01 felnikkel rendelhető modellből mindössze 30 példány készül majd, ezt pedig a háromküllős kormányon elhelyezett „One of Thirty” felirat is jelzi majd a tulajdonosoknak. A csomag autó nélkül is megrendelhető, ebben az esetben 38 ezer dollárt, vagyis 11 millió forintot kell fizetni érte, míg autóval együtt az ár egészen 83 ezer dollárig, azaz 24 millió forintig kúszik.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...