AZ ABT által készített Audi S5 akár az RS modellt is kiválthatja

tuning


Fotó: ABT
Hirdetés

Az Audi második-generációs S5 modellje már néhány hónapja elérhető a kereskedésekben, így hát épp itt volt az ideje annak, hogy az egyik legelismertebb műhely is kezelésbe vegye.

Hirdetés

Az ABT pedig nem szeretett volna kivételezni, ezért a modell mindhárom változatát – a kupét, a kabriót és a spotback-et is bevonta az átalakításba, amelynek keretei között a 3-literes TFSI erőforrás teljesítményét 419 lóerőre, nyomatékát pedig 550 Nm-re növelte. Ez mintegy 70 lóerő és 50 Nm pluszt jelent, amely nyilvánvalóan hozzájárul majd a 0-100-as sprintidő csökkentéséhez, noha ezzel kapcsolatos információk egyelőre nem érkeztek.

Hirdetés

A műhely azonban nem elégedett meg azzal, hogy az S5 teljesítményét az M3-as BMW szintjére tornázta, így elhelyezett még az autón néhány diszkrét emblémát és behozott a kínálatba számos, különböző színben elérhető 19 és 20-colos felnit is. Annak érdekében pedig, hogy a modellek sportosságát tovább növelje, egy speciális kipufogórendszer is alkalmazásra került.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Miután a külső módosításokat elvégezték, egy kis extra „lábnyomot” is hagytak, ugyanis az ajtót kinyitva már egy ABT fényjelzés köszönti majd őket a lábuk alatt. Azoknak sem kell kétségbe esniük, akik az utasteret is átszabnák, hiszen az ABT-nál gyakorlatilag minden ilyen igényt teljesítenek.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...