Audi Q2 az AH Exclusive Parts műhelyéből

tuning


Fotó: AH Exclusive Parts
Hirdetés

Az Audi Q2 nem feltétlenül a legnépszerűbb autó a tunerek közt, hisz apró Crossover lévén nem tesz teljesen eleget az átalakítások mindenkori fogalmának, a kinézetnek és a teljesítménynek.

Hirdetés

Most viszont három tunercsapat kapott lehetőséget arra, hogy megmutassák képességeiket és egy Q2-ből kihozzák azt a kitűnni vágyó személyiséget, amely mindig is az autó lemezei alatt lapult. Az egyik ilyen csapat a három közül az AH Exclusive Parts volt, aminek a munkája teljesen más karakterrel ruházta fel az Audi Q2-t.

Hirdetés

Alois Hankofer az AH Exclusive Parts  vezetője egy videó keretein belül mutatja be a nézőknek az átalakított tuningjárművet.  A piros színben tündöklő Audin átalakították a felfüggesztést, minek köszönhetően hasmagassága valamint súlypontja jelentősen csökkent, ami nem csak optikailag, de menetdinamikailag is javított az autón.

Hogy teljes legyen az összkép, egy 20 colos Vossen ML-R2 felniszettet is kapott, melyek még álló helyzetben is száguldás érzettel ruházzák fel a jármű megjelenését.

Ám, az igazi ínyencségek akkor tárulnak az emberek szeme elé, amikor az ajtók kinyílnak. Bent ugyanis Alcantara borítású Recaro sportülések dominálják a látványt, amit a szintén Alcantara borítású kormánykerék még jobban erősít. A habot a tortára az autó külső fényezéséhez színben illő bukócső teszi fel, ami elképesztően drámai hangulattal ruházza fel ezt az egyébként sem unalmas belsőteret.

Ez az átépített Audi Q2 nagyon jó példa arra az elméletre, mely szerint: „minden autóban rejlik egyediség, de segíteni kell neki, hogy a lelke ki tudjon teljesedni.”

A lentebb látható négy perces videó nagyon jó betekintést enged az autó belsejébe, külsejébe és természetesen annak mozgásába.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...