Alighanem megtaláltuk minden idők egyik legdurvább Porsche Cayman modelljét

tuning


Hirdetés

Az utóbbi időben számos olyan renderképet bemutattunk már nektek, amelyek többnyire túlzott mértékű módosításokon átesett autókat mutattak, ám amíg ezek nagyrészt csak a fantázia szüleményei maradnak, akadnak olyanok is, akik elég bátrak ahhoz, hogy a hasonló terveket a valóságba is átültessék.

Hirdetés

Ilyen volt például az alábbi képeken látható Porsche Cayman tulajdonosa is, aki egy olyan egyedi bodykittel látta el autóját, amelyet valószínűleg már lehetetlen lenne überelni.

Noha a Cayman átalakításának részletei egyelőre nem ismertek, az így is jól látszik, hogy elképesztően kiszélesített kerékívekkel, egy vadonatúj légterelővel, világoszöld bukócsövekkel, új kipufogórendszerrel, és ami talán mind közül a legfeltűnőbb, olyan széles abroncsokkal és felnikkel találkozhatunk, amik láttán már-már egy vérbeli dragsterre gondolunk.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

04-Porsche-02

A fentiken kívül érkezett még egy módosított felfüggesztés is, amelynek köszönhetően a modell annyira alacsonyan ül, hogy szinte közlekedni is lehetetlen vele, de megtalálható még a kínálatban a vadonatúj oldalszoknya, az átdolgozott orrész, és egy szett Recaro sportülés is.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...