Akár már most is hozzájuthatsz Valentino Rossi egyedi készítésű modelljeihez

tuning


Hirdetés

Köztudott, hogy az olasz MotoGP versenyző imádja az autókat, ezért nem meglepő, hogy továbbra is folytatja a Forddal kötött együttműködését, melynek keretében egyedi modelleket készítenek.

Hirdetés

A legújabb kreálmányok között ezúttal egy VR46-os Ford Transitot és egy szintén VR46 jelzésű Ford Rangert találhatunk, melyek mindegyike egyedi karosszériát, versenyspecifikus utasteret és természetesen számos ’46’-os logót kapott.

A Transit Tourneo mindössze 460 példányban lesz elérhető az európai piacon, a vásárlók pedig nagy méretű, többküllős felnikkel, VR46-os feliratokkal, kontrasztos varrásokkal, új kormánykerékkel, bőr kárpitozással és teljesen fekete fényezéssel vehetik majd birtokba. Mechanikai oldalról ennyi módosítás nem történt, hiszen mindössze egy módosított felfüggesztésről és egy sportosabb kipufogórendszerről beszélhetünk, ám ezek kifejezetten jól illenek a modellhez.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

02-Ford-01

Utastér tekintetében a Ford Ranger esetében is nagyjából hasonló átalakításokról számolhatunk be, ám a külső megjelenés egy fokkal durvább lett. Ez köszönhető egyrészt az agresszívabb lökhárítóknak, a hatalmas sárvédőkkel operáló kiszélesedő kerékíveknek és a tetőre szerelt LED fényszóróknak, de köze lehet ehhez a matt fekete fényezésnek, a módosított felfüggesztésnek és az off-road specifikus kerekeknek is.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...