A Vorsteiner által készített McLaren 570-VX akár egy mini P1 GTR is lehetne

tuning


Hirdetés

A Vorsteiner bemutatta legújabb, McLaren 570S és 570GT modellekhez készített csomagját, amely finoman szólva is durvára sikeredett.

Hirdetés

A teljes pakk a jövő héten kezdődő SEMA kiállításon kerül bemutatásra, de az első képek már most megérkeztek róla, így tudhatjuk, hogy többek között érkezik egy szénszálas splitterrel, légbeömlőkkel és egyéb aerodinamikai elemekkel kiegészített új első lökhárító is.

A Vorsteiner saját készítésű, kovácsolt felnijei is megtalálhatók lesznek a kiállított modelleken, ám az ügyfelek számára számos más változat is rendelkezésre áll. Oldalról nézve egyébként nem csak a felnik, de a szénszálas oldalsó splitterek is feltűnhetnek majd az érdeklődőknek.

Hirdetés

03-McLaren-02

Bár az átalakított modellek elölről és oldalról is remekül mutatnak, a hátsó rész az, ami igazán ellophatja a showt, ott ugyanis megjelent egy P1 GTR-hez hasonló szénszálas anyagból készült méretes hátsó szárny, ami a csomagtartófedél helyett ezúttal a lökhárítóhoz került rögzítésre. Az, hogy a csomag az autók megjelenésén sokat dob, nem is kérdés, ám ebben azért nagy szerepe van a hat függőleges elemből álló egyedi diffúzornak is, amely egyértelműen vonzza a tekintetet.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...