A Timeless Kustoms 1000 lóerős Mustanggal lepte meg az embereket

tuning


Hirdetés

Az idei SEMA kiállításon számos modern-kori Mustang megtalálható, de a különlegesebb darabokat kedvelőknek sem kell csalódniuk, hiszen megcsodálhatják a Timeless Kustoms álomszerű kreálmányát is.

Hirdetés

A ’Vicious’ névre keresztelt autó egy eredeti, 1965-ös Mustangként kezdte pályafutását, majd bekerült a műhelybe, ahol megszabadították az eredeti tetőtől, átdolgozták a komplett karosszériát és speciális felfüggesztéssel látták el.

Különleges azonban nem elsősorban ettől lett, hanem a motorháztető alá bekerülő 5.1-literes Ford Performance V8-as egységtől, egy Magnuson TVS kompresszortól és a Precision Turbo által biztosított két turbófeltöltőtől. Mindehhez természetesen betársult még egy egyedi kipufogórendszer is, amik összesen 1000 lóerős teljesítményt biztosítanak az autónak.

Hirdetés

02-Ford

A 6-fokozatú szekvenciális váltóval ellátott modell teljesítménye miatt komoly abroncsokra volt szükség, ezeket pedig meg is kapta, hiszen elől 305/30ZR19, hátul pedig 355/30ZR19 méretűeket találhatunk belőlük, arról pedig, hogy a kerekek szükség esetén megálljanak, 15.5-hüvelykes karbon-kerámia féktárcsák, valamint elől 6-dugattyús, hátul pedig 4-dugattyús féknyergek gondoskodnak.

Természetesen az autó utastere sem maradt érintetlen, hiszen ezúttal már a vörös színű bőrkárpit utalja a belső teret, amit olyan elemek dobnak fel, mint a Motec digitális kijelző, a háromküllős Sparco kormánykerék, vagy épp a masszív váltófülek.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...