A Mercedes GLS és a Smart Fortwo Cabrio is megkapta a maga tuningcsomagját

tuning


Hirdetés

A Lorinser tuning vállalat két újabb kocsi átalakítását tűzte ki célul, a várt siker pedig ezúttal sem maradt el.

Hirdetés

Mercedes GLS

Már külsőre is látszik, hogy elég sok dologhoz hozzányúltak a Lorinsernél. Egyedi sárvédők, új hűtőrács, elől és hátul is új lökhárítók és még néhány apró átalakítás, hogy ez mennyibe is kerül?

Hirdetés

Az aerodinamikai elemek átalakítása “mindössze” 6.680 eurót tesz ki, amihez 2.110 eurónyi felár ellenében 305/30R23-as abroncsokon guruló 23”-os felniket is kérhetünk. A dízel modellek esetében a sportkipufogó rendszeren túl teljesítményt növelő csomag is kérhető. A 350D 4Matic esetén 48 lóerő plusz teljesítményt és 80 Nm nyomatékemelkedést nyújt az átalakítás, aminek köszönhetően a végeredmény 306 lóerő és 700 Nm.  Mit is jelent ez összegben kifejezve?

05-Mercedes-07

A teljesítménynövelés dízel esetén 1.680 euróba, a sportkipufogó pedig 1.340 euróba kerül, míg a benzines esetén utóbbiért 1.640 eurót kell fizetnünk.  Természetesen a beltér kialakítására is vannak egyedi lehetőségek, hiszen az alu-pedálok, a teljes bőrbelső, az egyedi világítás illetve szőnyeg is ott szerepel a választható tételek listáján.

Smart Fortwo Cabrio

A Lorinser természetesen a kisebb szereplőkről sem feledkezett meg, ezért a Smart kabrió modellje is nagy átalakításon esett át. Új spoilerek, 17”-os egyedi „Speedy” alufelni, 3 cm-es ültetés, sportkipufogó: az eredmény egy nagyon ütős járgány, amit mindenki csak irigyelhet.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

05-Mercedes-04

Mélyen a zsebbe kell azonban nyúlni a fenti extrák megszerzéséért, ugyanis az alufelni 1.240 eurót, a sportkipufogó rendszer 790 eurót, a külső optika pedig 980 eurót kóstál.

Ami a teljesítményt illeti, két variációból lehet választani. A gyengébb verzió 90-ről 105 lóerőre és 135 Nm-ről 160 Nm-re történő növekedést jelent, ez 890 euró összegért kapható.  Az erősebb opció 109 lóerőre és 180 Nm-re növeli a teljesítményt, ezért viszont már 990 eurót kér a vállalat.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...