A Maserati Levante sem marad átalakított verzió nélkül

tuning


Fotó: Startech
Hirdetés

A nagy autógyártók alig várják az olyan mérvadó autókiállításokat, mint amilyen a napokon belül kezdődő Genfi Autószalon, hogy bemutassák legújabb modelljeiket, de hasonlóképpen vannak ezzel a jól ismert tuningműhelyek is.

Hirdetés

A Maserati modelljei alapjában véve is megnyerő külsővel és teljesítménnyel rendelkeznek, így viszonylag ritkán láthatjuk, hogy egy műhely ezek közül szemel ki magának egyet. A Brabus nem Daimler modellekkel foglalkozó Startech részlege viszont most ezt megtette, a végeredmény pedig egy frissített külsővel és belsővel ellátott Levante lett.

Hirdetés

A csomag részeként az ügyfelek új első és hátsó lökhárítókat, első spoilert, diffúzort és tetőre rögzített spoilert is kérhetnek a Startech-től, a pénztárcához mérten ráadásul ezek műanyag és szénszálas kivitelben is rendelkezésre állnak.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Természetesen nem maradtak ki az új, 21-colos felnik sem, mint ahogy bekerült az autó alá egy vadonatúj, négyes kivezetésű kipufogórendszer is. Az utastérben számos karbon és faberakással találkozhatunk, ám akinek ez nem nyeri el a tetszését, akár teljesen személyre szabott utasteret is kérhet magának.

További képek a galériában.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...