A GLC és GLC Coupé modellekhez is megérkezett a Brabus teljesítménycsomagja

tuning


Fotó: Brabus
Hirdetés

Azok a Mercedes-Benz GLC és GLC Coupé tulajdonosok, akik egy kicsivel nagyobb teljesítményre és eltérő megjelenésre vágynak, mostantól nyugodtan célba vehetik a Brabus műhelyét.

Hirdetés

Vizuális oldalról nézve a két modell új felnikkel, áttervezett hűtőráccsal, alumínium pedálokkal, küszöb világítással és egyedi szőnyegekkel gazdagodott, amik nem túl jelentős módosítások, ám ezen a téren nem is az éles megkülönböztetésen, hanem sokkal inkább a finomításon volt a hangsúly.

Hirdetés

Teljesítmény tekintetében már egészen más a helyzet, ugyanis a GLC és GLC Coupé 250 4-Matic modellek esetében a gyári 208 lóerőt 241 lóerőre növelték, ami a 0-100-as gyorsulási időn is javított egy keveset, a korábbi 7.3 másodperc helyett már 7 másodperc is elég lehet mindehhez.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A dízelmotorral szerelt 220d és 250d típusú modellek sem maradtak ki a műveletből, a GLC 220d 34 lóerővel, a 250d pedig 30 lóerővel gyarapodott. A megnövekedett teljesítmény mellé mindkét modell esetében plusz 50 Nm nyomaték is érkezett, amelyek együttes hatásának köszönhetően előbbi 8 másodperc, utóbbi pedig 7.1 másodperc alatt tudja le a 0-100-at.

Természetesen a legerősebb változat továbbra is a GLC 43 maradt, amely a gyári értékek szerint 362 lóerőt és 4.9 másodperces 100-as sprintet tud felmutatni. A Brabus azonban nem szeretett volna félmunkát végezni, ezért ezen változathoz is hozzányúltak, az elvégzett munka pedig 404 lóerőt, 570 Nm-t és 4.6-os gyorsulást eredményezett.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...