A Clubsport S után az Audi S4 Avant is kigördült az ABT műhelyéből

tuning


Fotó: ABT
Hirdetés

Nemrég beszámolhattunk már az ABT által átalakított Volkswagen Golf Clubsport S-ről, most pedig itt egy újabb nagyszerű munka a műhelytől, melynek azok örülhetnek majd legjobban, akik nem tudják kivárni a következő Audi RS4 Avant érkezését.

Hirdetés

Az ABT Sportsline ugyanis jó szokásukhoz hűen ezúttal is benézett a motorháztető alá, ha pedig már így tettek, egy kis extra löketet is adtak az ott található 3-literes V6-os TFSI erőforrásnak. A teljesítményt 419 lóerőre, a nyomatékot pedig 550 Nm-re növelték.

Ez meglehetősen nagy ugrásnak számít a 349 lóerős és 500 Nm-es gyári értékekhez képest, és megteremti a lehetőségét annak, hogy a prémium kombi 4.7 másodperces 0-100-as gyorsulást produkáljon, ami egyébként megegyezik azzal, amit a B8-as RS4 is tud.

Hirdetés

A teljesítményt érintő módosításokon túl néhány új karosszériaelem is felkerült az autóra, hiszen érkezett egy új első lökhárító, változott a hűtőrács és a sárvédőbetétek is, de nem maradtak ki a különböző színekben elérhető ABT jelvények és a 19 vagy 20 colos méretekben elérhető különböző kialakítású felnik sem.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

04-ABT-05

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...