818 lóerős Lamborghini Aventador Superveloce J.S. 1 Edition – Mert a milliárdosoknak semmi sem lehetetlen

tuning


Mansory
Hirdetés

A Mansory lerántotta a leplet legújabb munkájáról, amely nem más, mint egy átalakított Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce.

Hirdetés

Ahogyan arra a címben szereplő név is utal, az autó kizárólag a milliárdos üzletember, James Stunt számára készült, alapját pedig a Limitált szériás Lamborghini Veneno adta. Az átalakítás keretein belül személyre szabott szénszálas borítást kapott az autó, ami új első lökhárítót és legterelő elemeket is magában foglal, de találkozhatunk még egy nagyobb hátsó spoilerrel, sportosra vett diffúzporral és tetőre szerelt légbeömlővel is.

Hirdetés

Az átalakított Aventador Superveloce egyébként nem csak egyedi megjelenéssel, de őrült teljesítménnyel is rendelkezik, ami egyrészt a szénszálas komponensek használatából fakadó 50 kilogrammos súlycsökkentésnek köszönhető.

mansory_js1_edition_c3

A 6.5 literes V12-es motor, az optimalizált motorvezérlő egység, a sport légszűrő és az új sportkipufogó rendszer mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az autó képes legyen elérni a 818 lóerős teljesítményt és 722nm-es nyomatékot, ami az alapmodellhez képest 78 lóerős és 62nm-es növekedést jelent.

mansory_js1_edition_c9

Ebből is látszik, hogy jó lehet milliárdosnak lenni, na meg abból is, hogy a most elkészült JS 1 Edition csatlakozhat ahhoz a 20 darabból álló flottához, amelynek minden egyes tagja a Mansory műhelyéből került James Stunt birtokába.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...