800 lóerős Mercedes-AMG G65 Brabus tuning ismét Dubaiból

tuning


AlAin Class Motors
Hirdetés

A nap tuningautója egy Mercedes G65 AMG Brabus vadállat, mely külsőre és belsőre is komoly módosításokon esett keresztül.

Hirdetés

A Dubaiban található AlAin Class Motors kereskedésben találtuk ezt a Brabus 800-ast, mely a Mercedes-Benz G65 AMG módosított változata. Nem is kell mondani, hogy a hatalmas terepjáró rengeteg változtatáson esett át, melyek közül talán a legfontosabb a motorháztető alatt rejtőzik. A 6,0 literes, V12-es motor immár 800 lóerős és 1420 Nm nyomatékra képes, mely elektronikusan 1100 Nm-re korlátozott. Ezzel a teljesítménnyel az óriási fenevadnak mindössze 4,2 másodpercre van szüksége a 100 km/h-s sebesség elérésére álló helyzetből. A végsebesség 250 km/h.

Hirdetés

Mercedes4

Ez a hatalmas erő a Widestar külső csomaggal párosul, mely karbonszálas szellőző motorháztetőt, tető légterelőt, első és hátsó lökhárítót, illetve extra LED nappali világítást biztosít a monstrumnak. A belső térben a vörös bőr kárpit dominál, karbon betétekkel és megvilágított Brabus logós küszöbökkel. Természetesen a modern kor is jelen van az autóban a hátsó szórakoztató rendszerrel és a kiegészítő LED-es környezeti világítással.

Fotók: AlAin Class Motors

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...