705 lóerős szörnyeteget varázsol a Mercedes-AMG S63 Coupe-ből a G-Power csomagja

tuning


Hirdetés

Azt követően, hogy számtalan csomagot készítettek már különböző BMW-k számára, a G-Power úgy döntött, ezúttal változtatnak a dolgokon, és a Mercedes-AMG S63 Coupe felé vették az irányt.

Hirdetés

A Mercedes-AMG S63 Coupe gyári változata is meglehetősen nagy teljesítmény leadására képes, azonban a tuningcég Bi-Tronik 5 V1 csomagjának köszönhetően jelentősen javulhat annak megítélése. A csomag egyszerű telepítése után ugyanis az 5.5 literes V8-as erőforrás 585 lóerős teljesítménye és 900 nm-es nyomatéka egy szempillantás alatt a múlttá válik, helyét pedig 705 lóerős teljesítmény és egészen elképesztő, 1000 nm-es nyomaték veszi át.

Hirdetés

A többletteljesítménynek köszönhetően az autó gyorsulása is javult, így 0.1 másodperccel hamarabb, mindössze 3.8 másodperc alatt iramodik meg 0-100-ra, mielőtt a kikapcsolt elektronikának köszönhetően eléri a 330 km/órás álomhatárt.

g1

Ami igazán különlegessé teszi ezt a csomagot, az az egyszerű telepíthetőség és eltávolíthatóság, amihez még a motorvédő burkolatot és a különböző diagnosztikai rendszereket sem kell kiiktatni. Mindennek tetejébe a G-Power elmondása alapján a gyári szoftverfrissítések sem zavarhatnak be a működésbe, előtte ugyanis teljesítmény-növelő csomagjukat könnyedén és következmények nélkül eltávolíthatják a tulajdonosok.

A Bi-Tronik 5 V1 csomagért 5.589 eurót kér a tuningcég, ám akiknek ez nem elég, plusz 7.373 euróért választhatnak még egyenként 11.4 kilogrammot nyomó kovácsolt felniket is, amikre elől 265/30-as, hátulra pedig 295/30-as gumikat erőltethetnek a vásárlók. Ha viszont ez sem elegendő, még mindig van hova nyújtózni, ugyanis különböző színekben pompázó 23 colos polírozott kerekek közül is választhatnak az érdeklődők.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...