705 lóerős szörnyeteget varázsol a Mercedes-AMG S63 Coupe-ből a G-Power csomagja

tuning


Hirdetés

Azt követően, hogy számtalan csomagot készítettek már különböző BMW-k számára, a G-Power úgy döntött, ezúttal változtatnak a dolgokon, és a Mercedes-AMG S63 Coupe felé vették az irányt.

Hirdetés

A Mercedes-AMG S63 Coupe gyári változata is meglehetősen nagy teljesítmény leadására képes, azonban a tuningcég Bi-Tronik 5 V1 csomagjának köszönhetően jelentősen javulhat annak megítélése. A csomag egyszerű telepítése után ugyanis az 5.5 literes V8-as erőforrás 585 lóerős teljesítménye és 900 nm-es nyomatéka egy szempillantás alatt a múlttá válik, helyét pedig 705 lóerős teljesítmény és egészen elképesztő, 1000 nm-es nyomaték veszi át.

Hirdetés

A többletteljesítménynek köszönhetően az autó gyorsulása is javult, így 0.1 másodperccel hamarabb, mindössze 3.8 másodperc alatt iramodik meg 0-100-ra, mielőtt a kikapcsolt elektronikának köszönhetően eléri a 330 km/órás álomhatárt.

g1

Ami igazán különlegessé teszi ezt a csomagot, az az egyszerű telepíthetőség és eltávolíthatóság, amihez még a motorvédő burkolatot és a különböző diagnosztikai rendszereket sem kell kiiktatni. Mindennek tetejébe a G-Power elmondása alapján a gyári szoftverfrissítések sem zavarhatnak be a működésbe, előtte ugyanis teljesítmény-növelő csomagjukat könnyedén és következmények nélkül eltávolíthatják a tulajdonosok.

A Bi-Tronik 5 V1 csomagért 5.589 eurót kér a tuningcég, ám akiknek ez nem elég, plusz 7.373 euróért választhatnak még egyenként 11.4 kilogrammot nyomó kovácsolt felniket is, amikre elől 265/30-as, hátulra pedig 295/30-as gumikat erőltethetnek a vásárlók. Ha viszont ez sem elegendő, még mindig van hova nyújtózni, ugyanis különböző színekben pompázó 23 colos polírozott kerekek közül is választhatnak az érdeklődők.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...