680 lóerős rakéta lett a G-Power legújabb BMW M4 modellje

tuning


Fotó: G-Power
Hirdetés

A BMW M4 gyári állapotában 425 lóerős teljesítménnyel és 550 Nm-es nyomatékkal érkezik meg a kereskedésekbe, tehát egy kifejezetten mozgékony és gyors modellről van szó, ám nyilvánvalóan vannak olyanok, akiknek semmi sem elég gyors.

Hirdetés

Közéjük tartozik a már jól ismert G-Power nevű átalakításokkal foglalkozó műhely is, amely fogta a kétajtós sportautót, és teljesítményét 680 lóerőre, nyomatékát pedig 760 Nm-re növelte. Az átalakított M4 már 3.5 másodperc alatt futja a százat, míg végsebessége a 330 km/órát is eléri, vagyis nyugodtan kijelenthető, hogy egy valódi szörnyeteget faragtak belőle.

Hirdetés

Az átalakítás során számos egyedi alkatrészt használtak, és noha ezek pontos listája nem ismert, azt tudhatjuk, hogy az autó új turbófeltöltőt kapott, amelynek turbinája hajlított lapátokkal igyekszik növelni a hatékonyságot. Ezen túlmenően érkezett egy 90 mm átmérőjű kipufogóvégekkel szerelt titánium kipufogórendszer és természetesen egy új motorvezérlőegység is.

A mechanikai és szoftveres módosításokon túl egy állítható lengéscsillapítókkal rendelkező egyedi felfüggesztést is kapott a modell, amely alatt elől 21 x 9-colos, hátul pedig 21 x 10.5-colos Hurricane RR kovácsolt felnik kaptak helyet.

A végeredmény az alábbi felvételen menet közben is megcsodálható:

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...