500 lóerős Ford Focus RS érkezett a Roush Performance-tól

tuning


Hirdetés

Az idei SEMA kiállításon számos kiváló Ford modell megmutatta magát, ám az egyik legnagyobb figyelmet a Roush Performance által átdolgozott Focus RS vívta ki magának.

Hirdetés

A Focus RS 350 lóerejének köszönhetően már gyári állapotában is szédületes vezetési élményt nyújt a vásárlóknak, ám a Roush Performance úgy gondolta, ezen is tudnak még javítani.

Nos, nyugodtan kijelenthetjük, hogy sikerült nekik, hiszen a 2.3-literes EcoBoost erőforrásból egy új motorblokk és az átprogramozott motorvezérlő egység segítéségével nem kevesebb mint 500 lóerőt hoztak ki, ami az eddigi legerősebb változattá teszi a modellt.

Hirdetés

Az autón végzett egyéb módosítások is figyelemreméltók, hiszen megérkeztek a hornyolt féktárcsák is, de olyan extrák is helyet kaptak még az autóban, mint a saját fejlesztésű állítható felfüggesztés, a továbbfejlesztett hűtőrendszer, a 19 colos kovácsolt felnik és a Continental ExtremeContact Sport abroncsok.

A teljesítmény növelése mellett a vizuális szempontokat is szem előtt kell tartani, ezért a Roush új első és hátsó lökhárítóval valamint oldalszoknyával szerelte fel az autót, aminek természetesen a motorházteteje is egyedi megjelenést kapott.

Bár az elvégzett módosítások rendkívül versenyképessé teszik a modellt, egyelőre nem tudni, hogy a Roush Performance ügyfelei is hozzáférhetnek-e majd mindehhez.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...