400 lóerős változat is van az ABT által megdolgozott 7-es Golfok között

tuning


Fotó: ABT
Hirdetés

Azt követően, hogy a műhely számos felső kategóriás Audi modellt kezelésbe vett, most úgy döntöttek, a 7-es Golf tulajdonosait örvendeztetik meg egy remek kis csomaggal.

Hirdetés

Az elvégzett módosításoknak köszönhetően az autó sokkal dinamikusabb és agresszívabb megjelenést öltött magára, amiről elsősorban az új első splitter, az új oldalszoknya, a számos, vörös színű díszítőelem és a sportosabb lökhárító gondoskodott. Mindezért összesen 1990 eurót, azaz 622 ezer forintot kell fizetniük az érdeklődőknek, ami nem egy rossz ár, főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az elemeket egyenként megrendelve már 2675 eurós, vagyis 837 ezer forintos ár jön ki.

Hirdetés

Ezzel persze még nem értünk az átalakítások végére, hiszen azok nem csak a külsőt, de az utasteret is értintették. Gyakorlatilag az összes elérhető erőforráshoz hozzányúltak, így az alap dízelmotorok teljesítménye már 180 lóerőről indul, míg a csúcskategóriát képviselő GTD ,ár nem kevesebb mint 210 lóerővel áll a vásárlók rendelkezésére.

A benzines modellek háza táján még ennél is jobb a helyzet, ott a GTI modell az átalakítás után 315 lóerős teljesítménnyel vihető ki az utakra, míg a legnagyobb potenciállal bíró ’R’ változatból egy 400 lóerős szörnyeteget faragtak, amely ennek köszönhetően már néhány sportautóval is nyugodtan felveheti a versenyt.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

További képek a galériában

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...