370 lóerőre pumpálta az ABT a Clubsport S teljesítményét

tuning


fotók:Abt Sportsline
Hirdetés

Már az alapok is rendben voltak, tudják ezt az ABT-nál is, de mindig lehet fokozni a dolgokat.

Hirdetés

Az eredetileg 310 le/380 Nm mutatókat adta át a múltnak az ABT, és készítette el a Volkswagen Golf Clubsport S 370 lóerős, 460 Nm nyomatékú változatát. Allgäu-ban a vezérlés optimalizálásával érték el a többletteljesítményt, ami 20 százalékos ugrásnak felel meg. Hans-Jürgen Abt cégvezető elmondta, nemcsak a vezetési örömöt tartották szem előtt, hanem a megbízhatóságot és a strapabíró technikát is, amikor a Clubsport S-t vették kezelésbe. A gyorsulás mellett a végsebesség is profitált a tuningból, ami 286 km/órában állapodik meg.

Hirdetés

Az ABT Sportsline a motortuning mellett további lehetőségeket is kínál: új rugók és stabilizátorok fokozzák a kezelhetőséget és úttartást, a karosszériára ABT hűtőrács, lökhárítóbetétek, tükörházak kerülhetnek fel.

Az ABT a sima Clubsport tulajdonosaira is gondolt: a 265 lóerős teljesítmény 310-re növekedik, a nyomaték 430 Nm, és megmarad a gyári túltöltés funkció.

ABT_Clubsport_S

ABT_Clubsport_S_006

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...