Victory Magnum X-1 Stealth Edition, ha egy dögös kétkerekűt vásárolnánk

Motor


Victory Motorcycles
Hirdetés

A Victory Motorcycles nemrég leplezte le Magnum X-1 modelljének Stealth Edition változatát, mely talán az egyik legdögösebben kinéző bagger, de akár guruló zenegépnek is nevezhetnénk tíz hangszórós audiorendszere miatt.

Hirdetés

A Victory Magnum X-1 Stealth Edition különlegessége talán éppen abban rejlik, hogy külső megjelenésében nem akar a szokásosnál nagyobb feltűnést kelteni. A konstans monokróm Stealth szürke borítás nem a legjellemzőbb színösszeállítás egy bagger kétkerekű esetén, azonban az X-1-nek sajátos eleganciát biztosít. A Stealth Edition változat persze nem csak a fényezésbeli egyediséget hordozza magában, ugyanis a gyárilag elérhető legnagyobb, 21 colos, egyedi kialakítású kerekeket kapta meg, továbbá fényszórói is különböznek az alapmodellhez viszonyítva. Az első fényszóró füstös üvegburkolata mögött ugyanis egy 74 százalékkal komolyabb fényerőre képes LED-es egységet illesztettek a Victory halogén megoldásához képest, melyet két oldalt kiegészítenek a pengeéles, szintén LED-es irányjelzők.

Hirdetés

Victory (4)

A kétkerekű ülése is egyedi kialakítást kapott annak érdekében, hogy illeszkedjen a karosszéria összhatásához, de talán ennél is érdekesebb az integrált 200 wattos audiorendszer, mely nem kevesebb, mint 10 hangszóróból áll. Elsőre talán nem is lehet észrevenni, de a hátsó csomagtartó két 15,2 x 22,9 centis mélysugárzót és két magassugárzót rejt magába, melyet kiegészít két 13,3 centis mélyközép hangszóró, két 6,4 centis hangszóró a közép tartománynak és még két kisebb egység a magas hangoknak az elülső burkolatba ágyazva.

Victory (10)

Természetesen az audiorendszer Bluetooth-kompatibilis, tehát bármilyen okoseszköz csatlakoztatható hozzá, és még egy dedikált megjelenítőt is kialakítottak neki a műszerfalon.

A Victory Motorcycles csapata egyelőre nem közölte a Magnum X-1 Stealth Edition vételárát, azonban minden bizonnyal jócskán meghaladja majd az alapmodell árcéduláját, illetve természetesen csak korlátozott darabszámban lehet majd hozzájutni.

Fotók: Victory Motorcycles

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...