Öt extrém Harley, amelyektől garantáltan ledobod az ékszíjat!

Motor


fotók:Harley-Davidson
Hirdetés

Tüskék, acélidomok, baltával vágott szegletek, és tömény kreativitás. A custom style trónkövetelőitől, neked is tátva marad a szád, mert lefogadnom nem láttál még menetközben olvadó motort, vagy kanálból épített szörnyeteget, s mindez csak a kezdet! Az Open Road Fest visszaszámlálása hivatalosan is megkezdődött, s míg várjuk a fesztivált, addig se maradj csodavasak nélkül!

Hirdetés

A motorépítés a két keréken guruló művészet, néhol a barokkos túldíszítéssel máskor a klasszikus formákat megidéző, s legtöbbször ultramodern szörnyetegek gurulnak ki a műtermekből. Utóbbi jelző kicsit sem túlzás, mert ezek a vasparipák túlszárnyalják a legvadabb elképzelésed is.

Hirdetés

Ghost Rider is alive!

A Ghost Bike megszólalásig hasonlít a Szellemlovaséra. A három méter harminc centi hosszú, 226 kilogrammos gépen a krómnak tűnő borítás valójában üveggyapot, ami szépen-lassan elkezd olvadni, ha a motor túl sokáig jár. Talán nem meglepő, hogy közúti forgalomban nem használható.

HD_ghost_bike

Az utolsó titán

Mi a köze a kanálnak a motorépítéshez? Több mint hinnéd. Ebben a vasparipában nem található semmi más építőelem, csak és kizárólag kanál. Tervezője a formát kedvenc Harley-Davidson modelljéről mintázta.

HD_spoonbike

Csontváz, borda, koponya, ez nem anatómia!

A kínai motorépítő Xiao Lei Skull Bike-ja fittyet hány a szokásos dizájnra. A hat sebességes, szíjhajtású gépben félelmetes nyomaték lapul. Könnyű szerkezete és sportosabb alkata miatt könnyen felveszi a versenyt az aszfaltbetyárokkal is.

HD_skulbike

A Kalapos motorja

A valaha volt Sportster mára a rat rod stílus koronázatlan királya. A lecsupaszított, ötvenes évek hangulatát keltő gép szíjhajtása durva lóerővel látja el a gépet. Egyetlen hátránya, hogy extra-alacsony ültetése miatt kényes az útfelületre.

HD_thehater

Old Time boy

Az 1916-os Board Tracker a maga idejében igazi dögnek számított. Különös formája annak köszönhető, hogy, elsődlegesen versenyzésre szánták, így a minél kecsesebb forma volt a kívánatos, noha teljesítménye alig volt húsz lóerő.

Már most extrém Harley-lázban égsz? Az Open Road Fest létrehozza Magyarország egyetlen Harley-Davidson múzeumát, ahol a motorritkaságok mellett izgalmas kiegészítőket, és eddig nem látott relikviákat is megcsodálhatsz. Old Timer, custom vagy a kettő ötvöződése? Nem lesz hiány a látványból, csak bírd kapkodni a fejed!

HD_Board Tracker

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...