Magyar győzelem a Harley-Davidson motorépítő versenyében

Motor


Hirdetés

A Harley-Davidson Budapest által épített magyar motor nyerte el a Battle of the Kings verseny első fordulóját, a legtöbb szavazatot megszerezve így első helyről várja a szakértői zsűri véleményét a végső megmérettetéshez, amikor kiderül ki lesz Európa Custom Kingje.

Hirdetés

13 európai Harley-Davidson márkakereskedés indult a ’Királyok Harcában’ elnevezésű versenyben, köztük a magyar kereskedés, a Harley-Davidson Budapest csapata is, hogy az egyedi, átépített Iron 883-as motorokkal, ezekkel az egyedi remekművekkel versenyezzenek a Custom King címért.

Hirdetés

1.Harley-Davidson Budapest

H-D Budapest

A szavazatok beérkeztek, az emberek kifejezték szimpátiájukat az épített vasak iránt. Az első 5 helyezett közül fog végső győztest hirdetni a szakmai zsűri. Első helyen áll tehát a magyar motor, de bemutatjuk a versenyben lévő másik 4 custom gépet is.

2.Harley-Davidson Praha

H-D Praha

3. Harley-Davidson Liberator

H-D Liberator

4.Harley-Davidson Szczecin

H-D Szczecin

5.Harley-Davidson V-Force

H-D V-Force

A kérdés már csak az, ki lesz Európa mindent felülmúló Custom Kingje? A magyar vas jó esélyekkel indul, a döntés most már a nemzetközi szakmai zsűri kezében van. Eredményhirdetés: május 15.!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...