Elektromos robogót villantott a BMW Párizsban: az új C evolution

Motor


fotók:BMW AG
Hirdetés

A BMW C evolution új generációja rögtön két változatban érkezik meg a piacra – egy hosszú hatótávolságú és egy A1 jogosítványkategória-szabvány szerinti kiadás képében. Az elektromos robogó új generációjába a BMW i3 modellben bemutatkozó 94 amperórás akkumulátor részegységét építi be a bajor gyártó, hogy ezáltal két keréken közlekedő ügyfeleinek is jelentősen megnövelt elektromos hatótávolságot kínáljon.

Hirdetés

Miközben a hosszú hatótávolságú kiadás egyetlen feltöltéssel mintegy 160 kilométer megtételére képes, addig az A1 jogosítvány-kategória követelményei szerint kialakított változat az elődmodell körülbelül 100 kilométeres hatótávolságát kínálja. A két modellváltozat a nagyvárosi forgatagokban és az agglomerációkban egyaránt a zéró emissziójú kétkerekű mobilitás és a mindennapi funkcionalitás kivételes kettősét kelti életre, az elektromos hatótávolságtól függetlenül.

Hirdetés

P90229580_highRes_the-new-bmw-c-evolut

A BMW C evolution elektromos robogó új generációjához ráadásul már az alapfelszereltség részeként vadonatúj, még keskenyebb keresztmetszetű töltőkábelt kínál a gyártó. Az opcionálisan elérhető extrafelszereltségek széleskörű listáján található olyan kivételes tételek pedig, mint például az okostelefon-konzol, az új BMW C evolution személyre szabhatósági lehetőségeit gazdagítják. És végül, de nem utolsósorban, a BMW Motorrad méltán népszerű elektromos robogójának új generációja néhány látható újítást is kapott: a vadonatúj, Black Storm feketemetál kontrasztárnyalattal kiegészített Ionic Silver ezüstmetál / Electric Green elektromos zöld fényezéskombináció például a BMW C evolution mindkét változatához elérhető, a hosszú hatótávolságú kiadás esetében pedig a központi zöld alagút-borítást új mintázat is díszíti.

forrás:BMW AG

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...