Bemutatkozott a Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout

Motor


Harley-Davidson
Hirdetés

Bemutatkozott a Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout kétkerekű, mely az amerikai gyártó egy hamisítatlan élménymotorja, ami kivételes teljesítménnyel kecsegtet kategórián belül.

Hirdetés

Minden bizonnyal a Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout a Blackout platform egyfajta továbbfejlesztésének is tekinthető, mely éppen emiatt különösen jó alanya lehet egyedi módosításoknak. A klasszikus formavilág mellett már-már elegánsnak is nevezhető az amerikai izommotor, melynek fényes fekete karosszériaelemein aranybarna csíkozás figyelhető meg a gyártó névjegyével együtt természetesen. Összességében markáns stílusjegyek jellemzik a motorkerékpár minden kis szegletét, a letisztult összhatás önmagáért beszél.

Hirdetés

harley-davidson-cvo-pro-street-breakout-revealed_1

A kétkerekű meghajtásáról egy 1801 köbcentis, léghűtéses Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B erőforrás gondoskodik, mely elektronikus szekvenciális hengerenkénti üzemanyag-befecskendezéssel és 151 Nm nyomatékkal rendelkezik 3500-as fordulattól kezdődően. Nem is kell talán mondani, hogy a hatfokozatú váltóval szerelt, 332 kilogramm menetkész tömegű motort egy komolyabb gázadás, mennyire dinamikusan képes mozgásra bírni. Persze ezt az energiát valaminek meg is kell tudni fékeznie, melyre kiválóan alkalmas az inverz villákon elhelyezett, Agressor felnikhez illesztett, elöl 4 dugattyús, dupla tárcsás, míg hátul a kétdugattyús szimpla tárcsás fékrendszer. A kerekekre elöl 130/60 B19-es, míg hátul 240/40 R18-as gumiköpenyek kerültek.

harley-davidson-cvo-pro-street-breakout-revealed_13

A motor Smoked Satin, 10 cm-es összetett digitális kilométerórát kapott analóg fordulatszámmérővel, továbbá érdekességként a fogyasztási adatokat is közölte a gyártó, mely átlagosan 5,5 liter száz kilométerenként. Az új motorkerékpárt természetesen idehaza is meg lehet vásárolni, azonban elég mélyen a bankszámlákba kell nyúlni, ugyanis egész pontosan 22650 eurót (~7,05 millió forint) kérnek érte, melyre azonban még az általános forgalmi és a regisztrációs adó is rájön, így összességében sokkal magasabbra is kúszhat a végösszeg.

Fotók: Harley-Davidson

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Ez történik, ha kiegyenesítenek egy kanyart

Buzz

Az autóvezetőknél a figyelmetlenség szó fogalma sokféle definíciót foglalhat magában, és az esetek többségében mindig rosszul végződnek. Ez különösen igaz lehet akkor, ha az ember egy versenypályán mélázik el,...
Cikk archívum...