A Ducati zsinórban másodjára az egyik legjobb munkaadó Olaszországban

Motor


Ducati
Hirdetés

Az olasz motorkerékpár gyártó régóta híres arról, hogy jól bánik munkavállalóival, hiszen nagyon jól tudják, hogy céljaik eléréséhez alkalmazottaik elégedettsége elengedhetetlen fontossággal bír.

Hirdetés

A Ducati munkavállalóival szemben tanúsított hozzáállásának meg is lett a gyümölcse, hiszen a tavalyi évhez hasonlóan, idén is elnyerték a Top Employer díjat Olaszországban, melyet csak az alkalmazottak által legjobbra értékelt vállalatok érdemelhetnek ki. Természetesen a szavazás anonim volt, illetve az esetleges csalások elkerülése érdekében váratlan ellenőrzéseket is tartottak a Top Employers Institute munkatársai, ahol többek között azokat a magas követelményeket is ellenőrizni tudták, mely a versenyen való részvételhez elengedhetetlen. A végeredményről az olasz gyártó ismételten kapott egy tanúsítványt, mely egyértelműen jelzi, hogy a Ducati kiváló munkakörülményeket biztosít alkalmazottai számára, valamint motiváló programokat dolgozott ki a vállalat munkavállalóinak folyamatos fejlesztése érdekében minden szinten.

Hirdetés

Ducati (2)

Miután a vállalat megkapta a Top Employer tanúsítványt, a Ducati vezérigazgatója, Claudio Domenicali elmondta: “A Ducati-nál arra törekszünk, hogy a szakmai tapasztalatok szerzése által még inkább motiváltak és teljesen elégedettek legyenek alkalmazottaink. A tanúsítvány, melyet 2016-ban ismét megszereztünk egyben erőfeszítéseink eredménye is. Úgy gondoljuk, hogy a Ducati alkalmazottai a márka első számú rajongói is egyben, így azon dolgozunk, hogy ezt a kötődést csak még inkább elmélyítsük, hiszen ez elengedhetetlen egy olyan márka számára, melynek legfőbb stratégiája a közösség erejében és szenvedélyességében rejlik.”

Ducati (3)

Az olasz vállalat sikereit mi sem jelezhetné jobban, mint hogy a tavalyi évben 54800 modellt sikerült értékesítenie, ami 9683 példánnyal több a 2014-es évhez viszonyítva, ezzel tekintélyt parancsoló, 22 százalékos növekedést produkálva.

Fotók: Ducati

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...