2017-ben érkezik a Piaggio elektromos Vespája

Motor


Hirdetés

A Vespa név hallatán mindenki tudja, hogy mire gondoljon, hiszen a motorok és robogók körében legalább olyan ikonikus névnek számít, mint mondjuk autók esetében a Fiat 500.

Hirdetés

Az elmúlt években ugyan nem fordítottak kellő mértékű figyelmet a modell fejlesztésére, most úgy döntött a vállalat, hogy 70 évnyi fosszilis üzemanyag-használat után elektromos-meghajtásra váltanak.

A Piaggio ugyanis bejelentette, hogy a közkedvelt és stílusos modellhez már fejlesztik a villanymotort, amitől az sokkal korszerűbbé és fenntarthatóbbá válik majd. Aggódni azonban nem kell, a vállalat szerint minden, ami sikeressé tette a Vespát, az új változat esetében is megmarad.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A Piaggo szavai szerint az új modell személyében egy izgalmas, technológiailag fejlett és környezetbarát Vespát láthatunk majd, amely innovatív csatlakoztatási megoldásokat is felvonultathat.

A minden bizonnyal 2017 második felében érkező Vespa Elettrica számos versenytárssal kell majd, hogy megbirkózzon a piacon, ám a márka múltjának és népszerűségének köszönhetően valószínűleg nem lesz nehéz dolga.

05-Vespa

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
540 ezer autót hív vissza a Mazda

540 ezer autót hív vissza a Mazda

A kézifék lehetséges meghibásodása miatt 540 ezer autót hív vissza világszerte a Mazda. A 3-as és a 6-os széria érintett az akcióban.
Cikk archívum...