Villanyoszlopnak csapódott a körülményeket tévesen felmérő 7-es BMW vezetője

Buzz


Hirdetés

Egyre több helyen esett már le idén az első hó, amely a látási viszonyokon túl a gumik tapadására is negatívan hathat, ezért érdemes kerülni az olyan manővereket, amelyek száraz, nem csúszós aszfalton eddig bejöttek.

Hirdetés

Az alábbi felvételen látható 7-es BMW vezetője viszont nem így tett, ugyanis a lámpa zöldre váltásakor teljes erőből a gázra lépett, aminek következtében az autós hátsó része megindult, és nemi „birkózás” után egy villanyoszlopnak csapódott.

Amennyire a felvétel alapján megítélhető, senkinek sem esett komolyabb baja, ám ha éppen arra jár egy gyalogos vagy egy másik autó, a helyzet könnyen rosszabbra fordulhatott volna.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...