Videóban mutatja be a Ferrari, mi mindenre is használható a GTC4Lusso T

Buzz


Hirdetés

A GTC4 Lusso T által egy olyan modellt nyújt a Ferrari vásárlóinak, amire nem csak divatból lehet ráfogni, hogy napi használatra is alkalmas. Annak érdekében, hogy ezt bebizonyítsák, egy reklámfilmet is leforgattak, amit most mi is megmutatunk nektek.

Hirdetés

A 3.9-literes, turbós V8-as egységgel szerelt modell 602 lóerős teljesítménnyel és 760 Nm-es nyomatékkal áll a vásárlók rendelkezésére, akik ennek köszönhetően akár 3.5 másodperces 0-100-as gyorsulást és 320 km/órás végsebességet is tapasztalhatnak, így nagyon nehéz lehet rá multifunkciós autóként tekinteni.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Hirdetés

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Egy helikopteren lógva repült az új Seat Arona

Hétfő délután részleteiben is megismerhetjük az Ateca kistestvérét, az új Aronát, amit már megreptettek Barcelona felett. A spanyol márka történelme legnagyobb modelloffenzívájára készül.
Árulják a híres Aventador-katamarán párost

Árulják a híres Aventador-katamarán párost

A nyári forróságot leginkább a vízparton, vagy sokkal inkább a vízen lehet legjobban elviselni, amiben különféle eszközök lehetnek segítségünkre: vízi-bicikli, felfújhatós vízi-matrac, jet-ski stb…
Cikk archívum...