Tökéletes ajándék karácsonyra: Senna, McLaren, és old school verdák gördeszkán

Buzz


fotók:Garage Welt
Hirdetés

A Los Angelesben található Garage Welt alkotta meg a lenti gördeszkalapokat, melyeknél tökéletesebb ajándékot keresve sem találni. Legyen szó vérbeli deszkásról vagy autórajongóról, ezekkel tuti betalálsz – és még az iroda falán is remekül mutatnak.

Hirdetés

Legyen szó Porsche 911-ről, M5-ös BMW-ről vagy olyan ínyencségről, mint a legendás E30 M3 Evo, a Garage Welt mindenki számára tartogat tökéletes választást. A lapok egyaránt 60 dollárba kerülnek, a darabszám sok esetben korlátozott.

fotók:Garage Welt

Hirdetés

MAN-OF-GOD_FRONT

DESTINY_FRONT

DESTINY_BACK

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni az autós és motoros világ híreiről, kérjük, lájkold az Auto-live.hu hivatalos Facebook-oldalát.
Hirdetés
Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

Le Mans és F1 keverékéből lesz az LMF1 – mi van?

A Yasiddesign ismét szabadjára engedte fantáziáját, és a Porsche legendás 917-es modelljét ötvözte Forma-1-ből átmentett génekkel. Utóbbit tükrözik a kerekek, a széles első szárny és a hátsó légterelő. Túl...
Távozik a BMW főtervezője

Távozik a BMW főtervezője

Buzz

Az auto motor und sport megbízható forrásokra hivatkozva írja, hogy távozik a bajorok főtervezője, Karim Habib. Azt nem tudni, hol folytatja a libanoni származású dizájner.
Cikk archívum...